Tuesday, March 8, 2022

Mattie en Wietze

De djs zijn die dag van 08. Valk tekende echter zonder De Jager in te lichten een nieuw contract bij Qmusic.


Pin By Missy On Bon Jovi Bon Jovi Crush Bon Jovi Jon Bon Jovi

Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag.

. Marieke liet al eerder weten dat ze normaal gesproken haar alarm om 0440 uur zet zodat ze om 0530 uur in de studio is. Begin mei 2017 werd bekend dat Mattie en Wietze een conflict met elkaar hebben. De djs - jarenlang nauw samenwerkende collegas bij Qmusic -.

De twee djs zouden in 2017 samen overstappen. Mattie Valk en Wietze de Jager die jarenlang een radioduo vormden op Qmusic komen maandag voor de landelijke actie Radio555 voor Oekraïne weer eenmalig bij elkaar. Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag.

Mijn wekker gaat al tien jaar om 0407 uur en ik word. Het duo zet hun egos opzij voor Giro555. We gaan geen liedje draaien grapten.

Kat Kiki Ook Mattie zag het experiment vol vertrouwen tegemoet. Mattie en Marieke. De twee vormden jarenlang een radio-duo op Qmusic en zijn maandag voor de landelijke actie.

Mattie Valk 37 en Wietze de Jager 33 zijn binnenkort weer even samen te horen op de radio. Mattie Valk en Wietze de Jager verzorgen volgende week maandag samen een ochtendshow op Radio555 de actie die commerciële en publieke radiostations voeren om geld op te halen voor de inwoners. Mattie.

Mattie Valk en Wietze de Jager zitten voor het eerst in vijf jaar weer samen achter de radiomicrofoon. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik op tijd ga komen al is het maar omdat ik een natuurlijke wekker heb. De Gouden RadioRing 2021 is dit jaar voor Mattie Marieke de ochtendshow van Qmusic.

We gaan geen liedje draaien grapten. In 2017 stopte de ochtendshow van Mattie Valk en Wietze de Jager op QMusic nadat de djs ruzie kregen over een overstap naar Sky. Mattie Valk en Wietze de Jager gaan maandag samen radio maken om geld in te zamelen voor Giro 555.

We gaan geen liedje draaien grapten. In april 2012 werd Mattie Wietze het doordeweekse ochtendprogramma van Qmusic. De prijs werd donderdagavond tijdens het Radiogala van het Jaar in de Vorstin in Hilversum uitgereikt door Tineke de Nooij.

Radio 555 keert terug. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Het zet alles in perspectief vertelt Mattie donderdagmorgen bij Qmusic.

Het was voor de derde keer dat Mattie Marieke genomineerd waren voor de RadioRing maar voor het eerst dat ze de prijs ook daadwerkelijk. Valk en De Jager zouden samen overstappen naar Sky Radio waar ze hetzelfde programma zouden voortzetten. Mattie en Wietze zijn vandaag voor het eerst in vijf jaar herenigd speciaal voor de landelijke actiedag.


Pin Op Jantje Smit Jan Smit Dutch Singer


Pin Op Marieke


Pin Op Favorite Music Video


Mattie Amp Wietze Mattiewietze Instagram Foto 39 S En Video 39 S Muziek Youtube Instagram


My Favourite Radio Dj S From Q Music 3 Mattie Wietze


Mattie Valk Old Time Radio Radio Handsome


Bassie De Q Musical Mattie Wietze Q Music Cabaretiers


Pin By H Senalcan On Marvel Marvel Avengers Movies Marvel Superheroes Man Thing Marvel


Pin Op Music Heals The Soul D B

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya